Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Agrinio Tour
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Pelerinaj in Ucraina Banceni Poceaev 10-15 septembrie
180 €
Brand
Pelerinaj - circuit
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pelerinaj Ucraina 10 - 15 septembrie 2018

Ziua 1: Bucuresti - Buzau - Suceava - Cernauti - Poceaev
Ziua 2: Poceaev - Lavra Adormirii Maicii Domnului. Ne vom inchina la Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului, la urma talpii Maicii Domnului (se poate lua apa de la izvorul aparut pe urma talpei Maicii Domnului);

Vom merge la Schitul Sf. Ana, UNDE NE VOM INCHINA LA ICOANA FACATOARE DE MINUNI A SF. ANA

SI VOM FACE BAIE IN LACUL CU APA TAMADUITOARE.

Cazare la Hotelul Lavrei POCEAEV.

Ziua 3: Participam la Sfanta Liturghie dupa care vom inchina la moastele Sfantului Amfilohie (sfant contemporan cu noi) si ale Sf. Iov dupa care vom intra in pestera unde Sfantului Iov se retragea pentru rugaciune. Dupa care vom vizita Schitul Lavrei si Cimitirul unde a fost ingropat Sf. Amfilohie.

Cazare la hotelul Manastirii Poceaev.

Ziua 4: Cetatea Hotin a Sf.Stefan cel Mare si Sfant, Cernauti-Catedrala Ortodoxa, Manastirea Boian unde se afla Icoana Maicii Domnului plangatoare, Manastirea Banceni-unde ne vom vizita Paraclisul inchinat Sfantului Serafim de Sarov unde se afla o mica parte din piatra pe care s-a rugat 1000 zile si de nopti Sfantul Serafim de Sarov. Participare la Slujbele de noapte. Cazare si masa.

Ziua 5 - Participare la Sfanta Liturghie la Manastirea Banceni dupa care vom pleca spre Romania, unde vom poposi la Manastirea Putna. Cazare la Manastirea Putna.

Ziua 6 - Participare la Sfanta Liturghie, dupa care vom pleca spre Bucuresti si unde in drum ne vom inchina la Moastele Sfantului Leontie de la Radauti, si la Suceva la Moastele Sfantului Ioan cel Nou de la Suceava.

Pret: 180 euro pentru minimum 16 persoane.

Transport microbuz sau autocar clasificat turism, cazare.

Inscrieri: Constantin Dinca
Mobil: 0720036000; 0766.747.121;
site: http://www.pelerinaje-ortodoxe.ro
Din Gura in Gura